Passionsfrukt.

Jag gillar när utflugna folk är hemma i skell! Träffat Jennifer, Josse A och Josse W. Fantastiska vänner:) Igår var jag och Josse W på akuten. Nu var det hennes tur. Förra gången hon var upp pajjade min arm, nu var det hennes arm som pajjade, och samma arm, hahahahaha! Höll på att garva ihjäl mig när hon ringde och sa att vi måste åka på akuten! Så jävla komiskt! :)

Snart ska vi fara och handla all mat och grejsimojs till nyår. Har en handlarlapp som heter duga kan jag säga! Sen ikväll ska jag och mina systrar ut och äta på olearys! :) 
Ska ta och hoppa in i duschen nu så man får nåt gjort snart. Hejrå


Jul!

Underbar julafton! Efter familjefirande så drog jag och ricke och tomtade hos Tobbes familj!:) Kunde ju ha varit lite svalare:O Men det var riktigt kul:) Sen blev vi kvar i några timmar, drack lite öl, fick smaka road kill och lekte julklappsleken! :) Mysfamilj<3 Sen blev det skumpa och spel hemma hos mig fram till morgonen! :)
Nu har jag jobbat färdigt, varit till stackgrönnan och hämtat bilen nu inväntar jag Josse! <3
KOM NU DÅ! JAG SAKNAR DIG! :)



Allt är fixat! :)

Sitter och mumsar på en cupcake och dricker en Pina Colada! :) Hade tyvärr glömt köpa rom, men hittade lite gin i barskåpet så tog det istället;) Om ca en timme är det julafton! Imorgonbitti ska jag bara myysa på dagen! Dola och fixa här hemma och tokspela julmusik! Sen bär det av till Josse. Sen ska jag & Rickard tomta! Det kommer bli grymt!:) Jag vann lottningen och kommer kanske därmed ha lite extra roligt;) Kläder och andra nödvändigheter är kirrade! Jag har haft det där dagenförejulaftonpirret i magen idag:) Hoppas bara att jag kommer kunna hålla mig från att garva ihjäl mig! Senare på kvällen möts eliten hemma hos mig för att dricka goda drickor, spela sällskapsspel och ha riktigt mysigt tillsammans! :) Jag längtar, kan det inte bli julafton nuu! :)

Ron Pope - Perfect for me!

Mitt kylskåp är nu fyllt med massa smaskiga bakverk! YEEEY!:)
Vaknade kl 6 imorse i en rejäl dregelpöl:/ Var tvungen gå upp och tvätta av mig, sen kunde jag inte somna om! Steg upp, tittade lite tv, fixade spotifylistor sen har jag i princip bakat hela dagen! Nu är jag less, också tittar man in i köket och det är ett bombnedslag där inne. Fan! Om jag nu har bakat visst kan nån annan diska? Nähä, fick visst bli jag. Ökar volymen, då brukar det bli roligare att städa! Ciao

<3

Jag älskar dom dagarna när man kommer hem och det ligger ett brev där på golvet!
Man kan knappt vänta, sätter sig på golvet, hinner inte ens ta av sig skorna,
river upp kuveret och fylls av sån kärlek! <3
Imorgon kl 12 <3

Saknar dig!

Casper&Teodor<3

Nu har mina barn flyttat hemifrån:( Känns både och. Dom lämnade ett enormt tomrum efter sig! Samtidigt som det känns rätt skönt, behöver platsen nu när alla kakor och cupcakes ska fram på julen! 
Men har redan planer på ett nytt djur. En katt blire denna gång, den omtalade tjockisen Elvis! Synd bara att han flyttade till nytt hem idag:/ Men om jag har tur och han inte trivs så kommer han till moi! :)

Nu börjar det vara rätt mycket paket under granen! :) Det är så fint! Jag trivs jättebra och känner att det är hemtrevligt! Synd att dom ska öppnas på lördag, skulle gärna ha kvar dom där ett tag till;)

Imorgon måste jag börja städa och röjja upp här! Dessutom får jag finbesök och dagen präglas av julbak och dekorering av cupcakes! Som sedan avslutas med jobb!

Haha, jag har ringt och avbokat våra nyårsplaner nu! Nu är det ändrade planer. Och jag känner att det här kommer bli en grym nyårs. Bättre att ta det där en annan gång, faktiskt. 
Måste sätta oss ner nån dag och planera allt som ska köpas och fixas. Funny!:)

Nu måste jag sova, fast först ett avsnitt Svensson svensson, annars går det tammefan inte sova! Seeya!

Fullspäckat schema

Full rulle. Jobb, lilla julafton hos Pappa, sen gym. Imorgon är det också fullbokat. Jobb, julmat med jobbet, Jennifer, lilla julafton hos Viktoria&Matilda. På torsdag är det julbak som gäller, sen kvällsjobb. Fredag, fixa & städa, förmodligen fixa nån julklapp som är glömd? och jobb! Faan, det var nå mer jag skulle göra, men Vad? Det var nåt viktigt har jag för mig.. Josse kommer hem, hoppas på att få se henne då för hon åker ner till sthlm igen redan dagen efter jul:( Måste klämma in ett besök på bolaget och lagra upp glögg!! Lär ju gå åt några liter eftersom det kommer en riktig glöggälskare på julafton! 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen få min skönhetssömn.

Färdigt.

Rättegången är över.. eller ja för min del. 7e dagen idag. Några dagar kvar. Sen är det färdigt. Fyfan, suttit på tinget i 2,5 timme idag. Jag kunde inte äta, så jag for dit på tom mage. Var tvungen att möta 2 av killarna utanför. Dom blängde, pekade, spottade och skrek jävla fitta. Smart att inte ha några vakter där ute? Men som tur var fanns världens gulligaste åklagare där sen. Nu är detta över, nu kan man pusta ut, eller? Min mage är fortfarande orolig! :/ Dom går fria och kommer kanske att stöta på dom. Men han är bara våldsam mot poliser, annars är han bara jävligt otrevlig, det var ju skönt att höra? :O Så jag kan vara lugn! Inte skulle jag vilja möta den där killen när man går hem ensam! Dags att gå och köpa pepparspray kanske.

Is there room in your life for me?

Vaknade och var på otroligt bra humör:) Slog på lite Return och jag blev hur peppad som helst! Lite konstigt med tanke på vad klockan är! :) Kanske har med att göra om några timmar har jag bara trevligheter att se fram emot! Julfest hos Ricke som förmodligen kommer spåra totalt, Julafton som jag tror kommer bli en riktig succé, Josse & Josse kommer hem till Norrland! Och nyår! Idag är jag ledig och tror nämligen att jag ska styra upp dom sista julklapparna och fixa lite inför julafton!

Stackis!

Har just kommit hem från en trevlig kväll hos familjen Lundgren! :) Matte var övervänt och ville bara ha godis när vi kom. Mats var väldigt noga med att glöggen var spetsad. Det var det absolut viktigaste!:) Vi drack ur glöggmuggar, medans Mats drack ur vanliga muggar, haha vilken dåre:) Efter några glas satte vi igång med pepparkaksbaket. 
Efter några timmar och många skratt så lämnade vi stackgrönnan. Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det rättegången. Så snart är det över:)
Natti natti.

Hej,

..och välkommen till skellefteå tingsrätt. personalen är upptagen mellan 14.15 och 14.35. MEN HALLÅ, visst vare väl ändå ett tag sen! Svara i telefon för fan!

Morgonjulklapp

Mamma va förbi på jobbet med min morgonjulklapp! Den blir man aldrig för vuxen för:) Sen står det en unge i kön och hör mamma säga nåt om en julklapp. Och frågar mig sen vadå? Så jag sa att det där var min mamma som kom förbi och lämnade en morgonjulklapp åt mig. Hans mamma ryckte snabbt in: "MEN VA?! Är det inte tomten som delar ut alla paket, men va konstigt.. blabla.." :) Om han slutar tro på tomten är det nu min mammas fel:)

HELT SJUKT!

Jag har precis vaknat! Alltså ni kommer inte tro era öron, jag har sovit i 18 timmar! Hur sjukt är inte det då? :O Är det ens möjligt? Jag sa till Rickard igår att jag var jättetrött och skulle hem och ta en liten nap efter jobbet, att jag inte orkade följa med och flänga runt. MEN HALLÅ, såhär jäkla trött visste jag inte att jag var! OJOJ! 



Tackar för denna helg!

Det har varit en otroligt lång och supernice helg! :) I Fredags var jag Tobbe, Zimant, Unn & Rickard på Kriti och lyxade på med gokäk. Sen prövade man på Bishops för första gången. Varför har vi aldrig hunnit ta oss dit tidigare? Lördagen började lite segt men det förändrades snabbt! Jag styrde upp inbakad fläskfilé och bjöd gänget på middag. Och även välkomstdrink som skulle sätta fart i oss alla. Och det gjorde den. Efter halva drinken började Henke svamla om varför folk inte bygger hus på taken, det var ju typ den bästa idén?! Nisse pallade inte, så jag ställde upp och svepte hans med, sen tror jag nämligen att det for ner en till:O Och sisådär 17 koppar kaffe, så man var precis lagomt hypad när Emma styrde upp kvällens dans! :) Vi skulle nämligen se hockey också var planen för kvällen. Men det gick ju som det gick. Efter maten skyndade vi till olearys och hann iaf se sista perioden. 

Och imorse ringde Tobbes mamma och väckte mig och bjöd hem mig till dom på pepparkaksbak med hela familjen Lundgren! :) Gud så himla roligt, jag längtar jättemycket! :) Kommer bli jättemysigt, dom är ju faktiskt helt underbara! :)

rastlös

Nu när det blev inställt, blev jag helt plötsligt fri hela dagen. men vafan, ska man ta och sätta sig på ett plan kanske? börjar starkt fundera på det. Det avfärdades fort, slut hemresor. skit också! Gävle blev också att avfärda, framme imorgon och om papi inte ska hem på söndag måste jag åka hem på söndag morgon! Hinner bara vara där i några timmar ju! Värt? :O Boden westernfarm var fullbokat. Nä, nu stannar jag hemma då..

MEN SNACKA OM IRRITERANDE!

Inte fick man göra bort det där helvetet idag inte. Fan. 


Snälla tomten

Jag önskar mig läppstiftet "First Kiss" från Make up store" i julklapp! 
Och gärna en av deras parfymer! Tack!

Promme



Har varit ute på en morgonpromenad med Adam & Jocke! Skönt, nu blev man pigg. Ska göra lite kaffe och värma mig nu, och såklart se svensson svensson! :) Ikväll är det jobb som gäller, sen är jag ledig i 3 dagar! SKÖNT! Om jag ska njuta? Oooja! Var evigheter sen man var ledig Fredag, lördag, söndag!

Jagharåkaivägbehov!

Jag längtar efter alla dårar i Trollhättan, jag vill till Kristianstad, jag vill till Stockholm, jag vill till Göteborg, jag vill till Irland, jag vill till Gävle, jag vill till en fin strand i Thailand. ..Och Malå! Jag har ett enormt resbehov nu! 



Fredagsmys!:)

Vi va ut och åt middag på Coasters igår! Gottigott!:) Efter det tog vi en öl på Mr Greek, jäklar vilket najs place. Snacka om litet, jag hade aldrig varit där. Så där satt vi och låtsades att vi var i ett annat land för en stund. Sen blev det en mysig glöggkväll med Frida & Lars! :) Lugn och skön fredag, love it! 

Jag har haft ont i magen hela dagen idag, så jag ska försöka göra nånting åt det här. Börjar med en sväng på gymmet. Det brukar göra susen för mensvärken. Sen blir det förmodligen lite mysigt barhäng ikväll med:)

RSS 2.0