Cheers




















Lätt & lekfullt

Vilken kanonhelg alltså!:)
Jag är alldeles för sliten för att hålla mig vaken, men jag lägger upp lite bilder imorgon!
Gonatt



...

Slår upp ögonen och tanken slår mig igen
Fanfanfan, helvete! Nu är det bara att gilla läget.



Bra dag

Idag har jag ändå hunnit med en del. Jobbat, dammsugat bilen, pumpat däcken, tvättat bilen, fyllt på olja & glykol, träffat mamma&Josse på frasses, handlat på maxi, betalat räkningar, klippt mina blommor, tvättat, bytt sängkläder, hängt med Reine en stund, ätit julmat, skulle på gymmet med Rickard men pluppen funkade inte så sprang ett par vändor i trappen vid älven istället!  rätt nöjd:)
Nu ska jag färga håret sen ska jag se ensam mamma söker som jag missat! :)

FANFANFAN!

HELVETE, har inget mer att säga..

Här sitter jag och väntar på ett jätteviktigt telefonsamtal.
Det ringer, och jag svarar fort som fan och är jätteglad!
MEN då är det dom jävlarna från The Studio! GÅ OCH DÖ!


Konstant trött!

Är trött hela tiden. Kom hem från jobbet, skulle egentligen fara och träna, men somnade i soffan. Vaknade för ett tag sen, ska typ gå och lägga mig igen. Kanske man kan vara lite pigg imorgon när man vaknar!
Tur man har kortdag imorgon! Blir typ att vila hela dagen. Också har jag sovmorgon på tordag, så nu ska jag ta igen mig och sova riktigt mycket. 
Myser ner mig i soffan nu. Hörs.

LGH

Idag har jag varit på möte angående lägenheten och har nu fått ett pris! Så nu är det klart!:)

Luleå nurå!

Ny stad. Blev bättre dethära:) 
Jaamen åååh, kan det bara bli onsdag nuu!

Sweet

Har varit på mysigt saftkalas hos Viktoria&Emil:)
Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av att jag är ledig imorgon!
Känns tokskönt!:)



Jahapp, då tar vi och byter gym nu då!
Hejdå Hälsostudion!

Lacke toast

Jag och mitt spelarteam hade förstås spelat på hockeyn ikväll. Direkt vi kom hem från Piteå blev det ett besök på Old Williams, käkade och skulle se cashen rulla in! Men tyvärr blev det inga miljoner denna gång. Sitter och väntar på att Clemens ska vinna skiten nu! Kom igen då! Hatar Kiruna! 

Nää, hoppa in i duschen sen iväg och träffa Tobb3.
Ska nog till hans mamma en sväng lät det som:) Längesen man var där nu.

Nu är matchen slut. Horkiruna vann:( fan. 
Ska inte spela med Mange & Lorentz nå mer! det är ett som är säkert!

SKABURBIAN COLLECTIVE!

Igår efter jobbet styrde vi partybilen mot Piteå för ännu en awesome kväll!
Badtunna och mängder av alkohol blev en bra start på kvällen. Jeremias firades, körde limbo i badrummet, blev en förlovning, Martin hamnade i fyllecell och Jeremias tyckte synd om han, han kunde ju inte sitta där själv. Så klädde av sig och sprang runt spritt språngade naken så polisen skulle ta han också. Snäll vän:) 
Skaburbian spelade på Challenge, såklart var vi där och rockade!




























Hockey

Jag , Simon & Rickard har spelat på matchen ikväll!
Nu jäävlar ska vi vinna cashmoney!:)

Ägg

Levde i princip på ägg förut. Men har haft ett litet uppehåll nu ett tag, men har nu upptäckt hur gott det är nu igen!:) Så nu blire ägg till lunch:)

Snart bär det av till Boliden en snabbsväng som trevligt sällskap! :) Då blir mamma glad:)

Håller alla tummar för Dig, kompis!

Idag gäller det.

Casper har anorexia, han har inte ätit på flera dagar! Har prövat med oxilé, men han vägrar! Nu måste han äta, annars kommer han snart att dö:( Då har jag ingen julklapp åt lillebror, tihi:)

Nu ska jag pallra mig iväg till jobbet strax!
Imorgon är jag äntligen ledig, och ska då spendera dagen med Adam! :)



When all is said and done

Jag är inte alls taggad på gymmet nuförtiden. Känns skitjobbigt. På riktigt. Fan.

Då har man lärt sig borsta tänderna, 24 år gammal!

Varför? Jag har borstat dom 2ggr/dag i 24 år och 4 månader. Alltså 17.760 gånger!

Typ den bästa idén på länge!! Nu jäklar ska ni få se på grejjer!;)

Frågan är; ROSA eller LILA?

Yoyo

Jävligt najs lördag! :) Efter min och Tobbes umetripp så styrde vi lite impulsfest med govine & Nhl. Rickard dök upp och jag skrek av förvåning. Tack för igår! :)
Nu ska jag och Haanky gå och äta på Viking! Sen måste jag gå och hämta min bil! ciao

SG - 1 år, 2 veckor

Idag är det VI i 45 min! :) <3

What if I said

Idag har jag gymmat, varit runt och flängt med mami på affärer, nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt.. Tror jag går ut på en långpromenad och trycker på repeatknappen på mp3:n. För NUU har jag hittat en grym låt!
Ikväll äre jobb som gäller. Jippiyeey:)

:)

DU VET ATT DU ÄR EN RIKTIG NORRLÄNNING NÄR: Du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E4. Du mäter avstånd i timmar. Du ser folk ha på sig jaktkläder vid sociala evenemang. Du installerar säkerhetslarm i ditt hus och tar det som extra tillval till bilen men lämnar båda olåsta. Du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att ens blinka. M.........inst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t o m polisen för det är hans bror. Du har startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem. Du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum. Renar är bara en del av sceneriet. Du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan moppe- och körkortsåldern. Du vet vad en person menar när de formar läpparna till ett O och suger in luft. Att "klä upp sig" innebär att stoppa in fleeceskjortan i dina jeans och sätta på sig ett par rena skoterkängor. När du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon. Du kan namnge alla som du tog examen med. Du har faktiskt åkt 20 mil t/r för en fest. Skolorna stänger inte för att det snöar. Du i dina yngre dagar kunde köpa cigaretter i affären för expediterna visste exakt vem du var och din riktiga ålder, fanns ingen åldersgräns. Det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun. Du i princip har inte något val än att vara "buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre känner. Du tycker att män som har rosa tröjor är gay. Du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare "trendigt" ha liknande kläder. Du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle en lördagskväll, det fanns bara ett. Du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts. Din lärare förväxlade dig med ditt syskon eller din moder/fader. "Gula sidorna" består av 4 sidor. Du blinkar inte för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall. Du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer. Halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten. Du skrattar för fullt när du läser detta för du vet att det är sant och sen vidarebefordrar du det till alla i din adressbok, vilket faktiskt är halva stan.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!:)

BLEV ETT REJÄLT GLÄDJEHOPP IDAG UTANFÖR BILPROVNINGEN! :)

ETT STORT TACK TILL PATRIK!;)

PATRIK, DU ÄR EN STJÄRNA!

Yeeeey, det funkade! ;) 
Håller på att styra upp lite ny å fräsch musik nu. Listan måste uppdateras nu. sen ska jag ta tag i kaoset som är i köket. Hahaha det syns verkligen att jag har bakat:)

Jobbhelgen är nu över, nu har jag typ helg?

Ska äta middag nu sen drar jag till NorDman & Erica! BINGOLOTTO!!:)
Har planerat in gymdejt med Malin & Linnea ikväll också,
men jag vet inte om jag hinner med det:/ Kanske måste banga på den! 


Naaajs

trevligt värre hörru! :) 

mot gymmeh! tjaaarå

Taget!

Dagen började med bilmek i Byske med Denny. Men det gick inge vidare, vi måste ha ett till rör:/ Sen blev det en billetar tur med sistah! Första stället fick Josse beröm för att hon var så snygg plus en kram, andra stället fick jag jobb, tredje stället där fick vi kaffe och äppelkaka! Score! Trevligt värre! En kille ville t.o.m att vi skulle komma tillbaka igen:) Hahah, han tyckte nog om oss:)

Nu ska jag gå ut och köpa en doppvärmare till mina sköldpaddor så dom slipper frysa:) 

Sen kanske man skulle ha ätit nåt?

Jag är besatt av låten cola light

När jag kom hem från jobbet nu så låg mina sköldpaddor och pussades, skitsöta:) Jag måste bestämma nå namn åt dom nu. Men det lutar åt Teodor & Casper! :) 


EFTERLYSES

Jag behöver en ny träningskompis eftersom min nuvarande är värdelös.
Kommentera eller ring mig! Helst nu.

Vafan hände? :O

Alltså jag förstår det som inte riktigt än. Men jag har nu 2 stoora sköldpaddor som husdjur, jag har ingen aning om hur detta kunde gå till, hahahahah! Sitter fortfarande och skrattar åt det här:) Men på söndagar kan tydligen vad som helst hända. En väldigt lyckad söndag idag!;) Trodde först att det var två små pluttiga söta sköldisar vi skulle hämta. Men när vi kommer dit så står det två stora hinkar där, dom rymdes tydligen inte i en hink:O Blev livrädd och förskräckt när jag såg dom. Men höll minen stenhårt, tog mina små barn och gick! Alltså dom här biffiga brorsorna kan ju för tusiken bli asgamla, så dom kommer förmodligen leva längre än mig:O Om nu inte Nisse & Henke hinner ta livet av dom innan dess. 
Dom fick nämligen vara barnvakter idag när jag var och jobbade. Dom hade övervägt flera gånger att ta livet av dom plus att dom höll på ge dom ström stackarna! Men dom levde när jag kom hem, och dom hade fixat och stylat akvariet och varit superduktiga! Tack för hjälpen grabbar!:)

Jamen då köööör vi!

Idag blir det en roadtrip till Ikea! :) Men jag är vaken alldeles för tidigt:/ men är kanske värt det, nu kan jag fika frukost. Sånt som jag annars hade skippat för att sova den där lilla stunden extra!:) 


RSS 2.0