PÅGEN :)

Efter att jag kingat på mitt jobb 7-12 så har jag hängt med Jonas på Pågen:) Har åkt lastbil och levererat bröd till olika butiker! :) Funny:)

När jag kom hem så tyckte jag att det satt bra med ett glas vin, det var tydligen okej:) Gjorde storkok så nu har jag massa matlådor, städade och lyssnade på julmusik!
Sen kom Henke förbi en stund och kontrollerade elen i min lägenheten som inte var riktigt okej:/


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! <3

Idag ska jag åka till boliden och fira mammsen som fyller år! :)
GRATTIS! :)

Söndag

Braa söndag:) Först lite jobb förstås, sen var vi bjudna på surströmming hos Lelle & Vonnsan. Alltid lika gott:) Andra gången vi äter surströmming den här veckan:) Spelade bingolotto men som vanligt ingen vinst:( Mys och godis till solsidan. Sen bar det av ut på skattjakt! Hittade 3 stycken! :) 
Nu ska jag slå på nån film som jag kan somna till.. jag fryser!!

Onsdag

Ledigdag idag, sköönt:) Idag har jag bytt däck på bilen sen har jag varit ute och käkat med Santa, sen drog vi till Simones Mary Kay grejs:)
Nu blire soffhäng sen sova:)
Imorgon blire surströmming hos papi :)

Hej och hå.

Nu har jag varit nykter i 3 veckor. Varit och chaffat runt fyllskallar hela helgerna. Nu lägger jag ner detta. Nu har min kropp återhämtat sig nog. Så i helgen drar jag till piteå på tatueringsmässan. Får se om man skaffar sig en till tatuering efter en öl, vi får se:)

Om en timme ska jag och denny fara och meka i min bil. Dessutom funderar jag staarkt över att köpa en ny igen! Den är superfin och jag vill att den ska bli min! :) ge mig lite caaash bara!

RSS 2.0