Pustar ut

Kom just hem efter en löprunda. Nu blir det att hälla i sig några liter äckelvatten. JOSSE! Vars är mitt goda vatten?^ Du har väl inte druckit upp det?:( 
har även hunnit vara och hälsa på Tobbe och skakat i sinne, sen drog jag och pussade på småbäbisarna!:)
OCH tvättat! jobbat och diskat(men bara lite), har varit rätt duktig idag:)

Nää gonatt!

9 dagar kvar

Om 9 dagar så landar vi i Californien, Los Angeles! Jag väntar fortfarande på mitt förbannade körkort. KOM DÅ! JAG MÅSTE HA DET NUU! Nu börjar det dra ihop sig..
Igår fyllde vi iaf i alla papper för visumet! Känns skönt att det är fixat nu:)


Hade inte så mycket att säga:/ Joo, papi har köpt en ny hoj:) Jättefin:) Så nu blire ut å glida nån dag:)


Bajs i fötterna?

Skulle gå och mysa lite med kissebäbisarna men ingen var hemma:(
Bara att gå hem igen. Nu ska jag slänga mig i duschen, min kropp fryser!

Det finns så mycket man borde göra

..alla nödvändiga saker. Suck. Jag måste verkligen städa. det ser förjävligt ut. Men jag har ingen motivation alls till det. Får låtsas att nån ska komma på besök typ jättesnart, då brukar man ju kunna röjja upp rätt snabbt:P

Också finns det massa platser och människor som måste måste måste besökas i sommar. Jag ska göra allt jag kan för att få ihop det här. Hälsa på kusinerna i Gävle, storebror och familj i Göteborg (man kanske kan försöka styra ihop så att storasyster kommer dit samtidigt skulle va otroligt najs), Josse i Göteborg, Josse i stockholm och Jennifer i barca. Detta ska väl inte vara så svårt att få gjort? SthlmJosse tar vi ju när vi åker till öland i sommar! Då stannar vi hos henne en stund och kramar ihjäl henne! Så det är det enda inbokade än så länge! 


Nä om man ska ta å göra ett ryck! har slängt i mig lunch nu, ska bara vila maten sen blire sandra&lisse-tajm!


GOSH

GOSH GOSH GOSH! det pirrar så fruktansvärt i min mage att jag kan inte göra nånting. jag kan inte ens ställa mig upp. aaaaandas djuuuuupt.
å herregud, å herregud. resfebern kom som en smäll i ansiktet. ANDAS!

ÄNTLIGEN!

Säger jag bara! Äntligen är mina goaste grabbar hemma! <3
Jag önskade att jag hade kunnat vara med och uppleva denna helg med världens underbaraste gäng! Men det är väl bara tagga midsommar;) Då jävlar! :P
Fan va glad jag är! :) Kom nyss hem från mys med grabbarna, dom kom hem med 4 chipspåsar, 6 dippar och en familjepizza! Haha lovely!;) Kände hur mycket jag saknat dom två småfisarna! Och snart måste vi vara ifrån varandra igen. Men seeen är heeeela sommaren vår <3 Semestern med grabbzen kommer bli så najs!
SKÖNT ATT HA ER HEMMA IGEN ! PUSS PÅ ER! :)

HETT

Jag har lagat mat. Chili con arne, som papi säger! Det blev staarkt! lite för starkt! Jag tycker om stark mat, men det är jobbigt när man svettas när man äter! Måste typ duscha när jag ätit färdigt:O

Idag har jag hängt på balkongen hos systeryster:) Mycket härligt, men när det bjuds på mat så duger man inte längre:P Sitter och diggar "La det svinge" och känner att nuu är det sommar:) 

Kilar nu, blir en prommis upp till Tobb3 och fixa lite. Ha en trevlig kväll alllihopa;)

New life!

Jag & Lisette har varit duktiga idag. Broarna 2 varv. Nu blir det frukost sen ska jag till papi och byta däck på bilen! Ledigdag idag, och nu ska det tammefan hinnas mycket! Måste även påbörja packningen, inhandla lite nödvändiga saker som måste finnas i resväskan, piller i mängder bland annat. 
/S

Lunchrast!

For hem nu på lunchen, eller hem och hem..Tobbes hem:)
Suttit på balkongen och ätit blodpudding.
Har bara 3 timmars jobb kvar. Undra vad man ska hitta på sen då?
Inget söndagshäng med grabbarna ikväll heller:( Saknar er!
Men imorgon kommer dom äntligen hem:)


Nä nu börjar jag om, måste springa ner! Heejrå!

VIPmiddag

Haft avskedsmiddag för mina älsklingsgrabbar nu! Saknar dom redan!:(
Ses om några dagar!:) 

Nu ska jag ta på mig lite mer kläder, börjar bli lite kyligt ute nu. Sen ska jag traska till Unnsan och färga hennes hår! Ska även hinna trycka in en prommis! Men när? :O

fick även tummen ur idag och postade iväg papperet så snart får jag mitt nya körkort:) nu äre bara hålla alla tummar och tår så det hinner komma innan jag drar..



Lycka.

Jag är tammefan glad idag. Alex har varit hos mig sen igår. Jocke kom med vatten imorse. Sen blev det frukost vid älven! Stan en sväng, Jocke köpte ett par skor åt mig <3
Sen mötte vi upp Anton & Stefan för en öl på Calles!:) Nu for grabbarna och handlade nödvändiga saker inför helgen, och jag ska passa på att slänga mig i duschen och fixa mitt face. För nu ska jag tammetusiken ta det där förbaskade kortet och posta det där förbaskade papperet! HEJDÅ!

LOVE LIFE!<3

Bästa granne <3

Tack för lånet;)


Nu ska jag & Jocke ut på stan en sväng:)
Ses

Brooooooklyn

Haha lillfisen ligger och snarkar i soffan:)



Henke!



Henke! Saknar dej kompis!:)

Mys

Morgonmys hos Alex imorse, sen for jag och hämtade Brooklyn:) 
Va förbi grabbarna nu med lite kokat vatten, loka och glass.
Nu ska vi lägga oss i soffan och äta frukost sen blir det att vara duktig! Har stopp i avloppet, igen! Så det måste åtgärdas! är så förbannat less på det här..
Nu vill Brookie bara pussas och mysa, himla söt:P Seeya

"man kan inte ha magsjuka i vuxen ålder"

Gårdagen rockade jag och tjejerna Piteå, steg upp astidigt för att nån trodde det var miljarder mil dit. Men då hann vi med en kafferast i Byske också:) Trevlig dag, och självklart gjorde man sig några fynd:)
När jag kom hem for jag direkt till Jocke, chillade ute i solen medans Isolde skulle bli skateproffs.
Sen kom Tobb3 och hämtade oss, vi skulle fara och handla mat, men bommar korgen vid ingången och det förstörde allt. Går ut från maxi utan mat. Hem. Chillar på balkongen ett tag, sen kommer vi överens om att det blir tacos. Går ner på Ica, denna gång klarade vi av att handla.
Styr ihop käk, sen droppar Anton förbi och joinar matbordet. Emil likaså. På grund av lathet så delade alla tallrikar. sen lirade vi "Vem vill bli miljonär"! Jätteroligt spel som jag fyndade igår för ynka 15 riksdaler! VÄRT!
Anton kastar in handduken och lämnar plejset snabbt, men lämnade tydliga spår utanför lägenheten!
Sen blev det helt plötsligt korvfest! 16 grabbar och jag. fast jag var väl ingen tjej?
På en sekund byts alla killar ut mot tjejer. Sen är alla borta och kvar sitter kärnan:) Styr mot stan och Olles, men hinner tyvärr inte gå in för att det pratas alldeles för mycket.

:)

"Våldtäkt, det är ett så fult ord! ÖVERRASKNINGSSEX! Då låter det helt plötsligt som en kul grej!"

Jag var ute och gick imorse, och fick värsta lyckoruset! Helt sprudlande glad är jag!:) Gjorde det inte sämre heller att jag mötte en hund med dreads, haha! Awesome!
Nu ska jag diska så att det ser någorlunda ut när Kippelippe kommer hit:) Helt sjukt längesen man träffade den lirarn, kände knappt igen rösten när jag pratade med han i telefon idag;)
KOM NU KOM NU KOM NU! Jag vill bara krama om dej! :)



:)

IDAG HAR JAG TRÄFF MED MIN KÄRA GAMLA VÄN KIPPE!:)
"de kan inte bli annat än succe i jämförelse med våra senaste möten:P"





RSS 2.0