Säkerheten framför allt!

Igår for jag till Ricke och såg hockeyn. Denny hörde av sig och helt plötsligt satt vi i Byske med ett glas oboy. Styrde garagefest och dekaltrimmade min bil. Fucking awesome! Bytte bil till en -12, najs som fan. Blev bilfest och gjorde stan. Kollade även läget på stengården, kommer in genom dörren och blir påflugen. Chock! haha, där var Lisette som en överraskning:) Vid 4 skjutsade jag hemma alla fyllon. Nu har jag , Fredde, Unn & Dan haft konferenslunch på Dallas. Nu ska man pimpa till sig själv. Får se vars denna kväll leder. Kan sluta hur som helst? :)

Då fick man en extra timme idag då:)

Ställde om klockan på mobilen. Och mobilen gör tydligen det själv också. Så här har jag gått och trott att klockan varit en timme mer idag. så jag har alltså börjat min tvätttid 1 timme innan min tid och blivit irriterad över att dom inte tagit bort sina kläder. Jag har haft jättebråttom nu för att hockeyn börjar om 10 min. 
Men fick nu veta att klockan bara är 6:) Hahahahah:)
Känns bra, nu har jag en extra timme:)



Btw, tack Åhlens för dom nya skålarna;)


BALI!



Resan är nu bokad till Bali och Thailand! :)

Så förbannat skönt det ska bli!
Sol, bad, öl och äventyr i 3 veckor!
<3




19/3

Helgen är över. Haft födelsedagsfirande för Unnsan. Fredde startade upp med en modevisning, drinkarna flödade och även uppdragen. Hade en jättetrevlig kväll, men leksakerna fick dock inte va med så länge:( 
Blev tyvärr inga bilder:/

Jag är fortfarande sliten. Direkt efter jobbet idag somnade jag på soffan. Vaknade nyss. Jättetrött. Skiter i detta, lägger mig och viiiiil nu igen:) Och imorgon får jag sova hur länge jag vill:)


Gymmet, check!

Och vem träffade man där idag då, jo Micke Pe! Omg, hundra år sen typ! :)

Skulle bara säga det. Hahaha

SOL!

Färdigjobbat för idag! :) Snart drar jag iväg till Nisse, han bjuder på fika på balkongen.
Steek!


Jag saknar soffan vi stekte i på Tobbes balkong.
Bästa balkongsoffan <3

10 poäng.

Fick med oss lite nya stuff idag. Känns bra. Fullvärdig medlem. Känns toppen. Nu tackar jag för mig ikväll och säger godnatt. Upp och jobba imorrn, men egentligen skulle jag vilja sova bort hela dagen. 
"Henke var en dålig prospekt. Du ser ju vars han är nu. Hemma!" Meeen vi har nu en ny prospekt, en riktigt bra en. Bossen ska ta och fixa nå medlemskort nu i veckan. Det tar sig.
Nä, godnatt nu. Hejrå.

winning

Fick en gratis hockeybiljett av nån random igår. Tack tack:) Så direkt efter jobbet idag blev det ladan sen for vi och tryckte i oss lite mat. undrar vad vi ska hitta på nu då. Nykter kväll och bus?
Skulle ju vara lite roligare om man hade några mission.

Aja, slår på sista avsnittet av pappas pengar nu innan det förmodligen blir ut på nå äventyr, hejrå.

Damn it feels good to be gangster!

Morgonträning sen blev det en roadtrip till piteå. Gick ut och fikade med Tomme och Becca. Förbi favvoaffären sen bar det iväg hemåt. Ut på turné och fixa lite stuff. westside, yo! Jag måste verkligen lära mig he ihop fingrarna sådär coolt. Nu börjar jag vara uttråkad, undrar om man ska ut på turné igen? 



Karra, no no!

Jag är ledig i 2 dagar nu. Skönt, det kan du fethajja! Har även köpt en ny kaffebryggare, så ska ta och inviga den nu! Haaare bra!





Btw, jag är grym på att köra pistmaskin!

Retard

Går på stan. Jon ringer. "Jag har det bästa drunknarhåret nu!" Och imorse när jag vaknade har jag 3 mms med bra drunknar-frillor! Sjuk? Hahaha;)

Gårdagen spenderades hos Jon, ranelid gick på repeat och shottarna rullade på bra. Efterfesten var ju skum. Men hur fan tar man loss ett element egentligen? Och hur i helvete får dom dit det? Vääldigt skumt! Fattar noll. 

Det verkar vara asbra väder ute. Har ringt och väckt Tobbe nu så snart äre dags att gå ut i solen. Blir nog att dra till hockeyplan och lira och sola! Men Tobbe vet inte hur man gör varm choklad? huh?

Jag är hungrig. skulle sitta fint med kinamat idag! 3 små rätter! geme!

RSS 2.0