.

Igår så var vi och hjälpte Jonsson att flytta. Tur att det inte var så långt :)
Sen så for vi till falkan och badade. Sen begav vi oss till stackgrönnan för en räkmacka. Och avslutade kvällen med golf. 
Lämnade även igen Aldur igår. Så nu ska här städas, hår överallt. 

Snart är det dags för tvättning. Sen ska jag på stan en sväng, måste ha lite småtjoller.


Bad

Idag har det varit jättevarmt. Jättehärligt! 
Vi for till falkan och badade, och Aldur fick också bada, det tyckte han var skitroligt:)

Jens jobbar natt ikväll, suck. Måste sova själv, inge roligt alls. Men ska lägga mig och se eva och adam nu och se om jag kan somna. 

Natti natti

Regn

Faan vad det regnar. 
Jag och Aldur gick till Josse A, slet upp henne ur sängen och skulle gå ut och gå broarna. Vi gick en bit, vände om, och tur det, för just då började det ösa ner. Så vi blev jätteblöta:S
Försöker få tag i Biggan, men hon sover väl fortfarande, blev sent för dom igår. Hade tänkt att vi skulle gå och käka lunch på stigs sen fara och spela minigolf. Men om det här skitvädret håller i sig så blir det ju inge ball..



Älskade mormor!

Igår fick äntligen mormor fara till morfar! Jag är ledsen, men det var ju det här hon ville. Nu har hon det bra. 
Klockan 8 så somnade hon in med mamma, Kim och Leif vid sin sida. Sen kom jag och Josse så fort vi kunde. Vi satt där ute ett tag innan vi hade samlat mod att gå in för att titta på henne. Hemskt. Men jag är glad över att jag gjorde det, känns lite mer verkligt nu! Mamma hade klätt på henne kläderna som hon skulle ha på Josses student, och hett på henne lite läppglans. Sen kom begravningssnubben med kistan, en likadan som morfars, så vi bäddade ner henne direkt. Kim hade köpt ett armband med ett vakande öga som hon fick ta med sig i jorden. 

Nu har jag och Josse fått våra bruna fula koppar som vi alltid skämtat om. Nu är den ett fint minne :D

Älskar dig mormor!



Honey



Jag älskar dig Jens
Du är det bästa som hänt mig




Videtisse

I Fredags så hade Anna sara, Rebecca och Jens hittat på massa bus och pinsamheter! :) Haha! 


Efter allt roligt påhitt på stan så for vi hem och käkade lite smörgåstårta sen blev det ögonbindel på och det bar av till atorp. Och där stod alla och sjöng för mig :)



Tack för allt mina älskade vänner! :)



RSS 2.0