rastlös.

Rastlös. Och tänkte att jag styr upp lite målargrejer och börjar fräscha upp lite. Men det är mycket att göra innan, suck. Jag vill bara slabba på färgen nununu! Sen kom jag på att jag har ju en liten som ränner runt här. Måste komma på en lösning, men skiter i målandet nu iaf. 

Har fixat bort mitt pass den 25:e nu iaf. Så snaart drar vi äntligen söderöver och träffar vår älskade vän! Längtar som fan! :)

Ska sätta mig och kolla på nytt golv nu! Börja planera lite:)

Pixie <3

Älskade katt! Hon är världens underbaraste! Hur söt som helst och mysigast i världen! :) Jag har varit borta hela dagen och nu sitter hon och smeker mina kinder med sina små söta tassar och vill ha kärlek! Så det ska hon få! Vi ska mysa ner oss i soffan nu ett tag:) Hejrå

Det man lovar måste man hålla!

Nu har Fredde tatuerat sig! Och det här är jätteroligt!:)
Grymt fredde! Du kommer aldrig mer svika oss igen va?:)

Jäkla snö..

Vaknade upp imorse. Och förstås hade det bara öst ner snö på gården. Så det var bara att klä på sig och he sig ut och skotta. Sen blev det lite vardagssysslor i huset innan man kunde slå sig ner i soffan. Nu har jag kommit hem till övernattningslägenheten i stan för ikväll äre jobb som gäller. Saknar redan huset, men det är kul att va hemma med Pixie nu:) Heejrå.

Spaghetti och makaroner <3

Ikväll bär det av mot huset på landet! Sweeeet! Vi ska se hockeyn, mysa, se tjejfilmer, utforska byn, fixa i vårat rum, äta pasta? Nästa vecka kommer hårdingen från söder upp igen, aka nitlotten! Så då är vi full styrka i huset igen! Och Freddz ska även vara gaddad! 
Nä nu ska jag ta tag i sånnadär tråkiga vardagssysslor! :(

HEJ KATT!

Nu är vi 2 som bor här! :) Ända sen Leif&Linus fanns så har jag saknat kissemisse.
Nu äntligen springer det omkring en liten här! :)
Men vad ska hon heta?
Min katt. Hon är förbannat söt! :) 


Jaguar uggla

Igår efter jobbet drog vi direkt till Leos lekland så Wilda skulle få leka av sig lite. Efter några kaffekoppar smidde vi planer om roadtrip ut till byn. Packade bilen och handlade sen bar det av. Vebomark, here we come! Lotto, en hårding från uppsala (typ) var på besök. Han älskar norrland, OCH vebomark! Han har nu planer på att köpa hus här:) Så nu ska vi bara hitta en stiligt hus med ett stort garage där vi kan meka och ha garagefester. Tips?
Tack alla för en supertrevlig kväll igår!:) Grillat, sällskapsspel och öl. Wilda vaknade tidigt dagen efter och hade bajsat. Upp och hoppa. Lilla familjen slog sig ner och åt frukost i lugn och ro. När jag plötsligt ser en bil rulla in på gården. Vem kan det vara? Jo om inte självaste fotografen som ska fota huset till husvisningen. Tittade oss omkring, ölburkar och saker ööööverallt! Jävlar vad fart det blev på oss, måste ju ha varit nån form av rekordstädning det där! Kan ju säga att man vaknade då till!
Sen hade vi en mysig sagostund i soffan. Såg även några avsnitt av Ben 10 Alienforce. Alltså hur bra va inte det då? Hahahahahah, GE MIG CHILIFRIEEEEEEEES! Höll på dö av skratt. Sen hade Wilda en dansuppvisning, kommer bli nå stort av henne!:) Rockar skiten ur vem som helst! Innan det var dags för hemfärd passade vi på att pimpa bilen lite mer. Efter vägen blev det dock dags för sandra att leka bilmekaniker. Jag fixar allt! Kan ju säga att jag är förjävla bra. Nu är jag hemma och ska fräscha upp mig och tagga jobb ikväll. På lördag rullar bilen mot Vebomark igen för ännu en awesome kväll, jag är sjuukt taggad!

Vilken är emosarnas favorit högtid? -Skärtorsdag!

Morgonpromme med bästa Josse och en takeaway kaffe som vi trodde skulle få avnjutas i solen. Men när vi är inne och köper kaffe försvinner solen och det börjar snöa. Blev att gå in på waynes igen, också kom Gabbe och gjorde oss sällskap. Dessutom skickar Josses kompis från sthlm en bild på henne när hon ligger ute och steker i bikini. Tråkigt väder? Tillbaka får hon en bild på en Josse i dunjacka, halsduk, vantar och en stor snödriva.. Man kan ju fråga sig varför man bor här egentligen? Nu har jag kramat om Josse och sagt farväl till henne för denna gång:( Imorgon åker hon hem till storstan. Men förhoppningsvis är det inte så länge kvar tills vi ses igen. om nu allt går enligt planerna! :)




Sandra måste dö!

Jag och Josse ska gå ut och gå en kvällsprommis. Går förbi Idas hus, tänker att vi går in och säger hej och tittar på deras nya hus. Blir så att vi blir kvar och sitter där med ett glas vin i handen. Micke pussar gonatt och kastar in handduken och går och lägger sig. Vi tjejer sitter kvar och det haglar dåliga skämt! 

Kommer hem. Telefonen ringer direkt och det är mina vapendragare från trollhättan, och det ända jag hör är låten sandra måste dö och en massa skrik. Hahahahaha, var tammefan i sommras jag hörde den låten senast. Härlig stämning när vi efter ett antal gånger tjatat oss till låten och får hela kåren att röjja till sandra måste dö! Respekt! Eller när man kommer på att man ska ha hissfest och får bara lämna hissen om man måste på toa. Nästan så att man måste ner och va med på årets hissfest:)

Sommaren -11 kommer alltid vara den bästa sommaren. Citerar Kippe: "Jag har inte ens tänkt försökt toppa den, för det går inte!" Jag fick sån otrolig "hemlängtan" till Trollhättan. Älskade stad och älskade människor. 




















Saknar er <3

Tisdag och sovmorgon!

Jag börjar inte förrän klockan 14 idag. men jag vaknade nyss så inte hinner man göra nåt idag inte. Ska fara och röntga mig klockan 13, det är väl det jag kommer hinna göra idag..
Jag är fortfarande jättetrött. Ska styra upp frukost och mysa ner mig i soffan en stund.

Mitt älskade hjärta är hemma i skell i veckan. Så imorgon har vi mysdejt, längtar som bara den! :)




RSS 2.0