?

Sorry Lisette. Nu ligger jag här och har massa tid, men jag har hjärnsläpp. Har inget att skriva. Jag skriver sen istället. Ska stiga upp och göra nån nytta nu då. 



Helgen

Har spenderat helgen med Jens i stugan. Har varit jättemysigt! :) 
Träffade en jättesöt tant :) Vi fick en dörrmatta av henne, men den gav vi bort till mamma!

I fredags så myste vi bara. och i lördags så var vi ute på skoterutflykt. Skotertipset, rättare sagt:) När vi kom hem hade Jens pappa kommit dit. Vi satt ute och solade och drack några öl, sen dök pratkvarnen upp. Och han grillade kotletter med fimp. Sen for vi ut på puben :)
 
När vi var på väg hem hittade vi en hund efter vägen. Så vi skaffade ett snöre så vi kunde gå med den, sen gick vi och knackade dörr, men ingen visste vems hund det var. Döpte den till Douglas, men sen när han skulle kissa såg jag att det var en tjej, men han fick ändå heta Douglas. Han var riktigt fin, han tyckte om oss. Jag ville att vi skulle ta med han hem, men då kom ägaren. Blev lite sorgligt farväl. Och hundfan hette Vera. 

Har även hållt i 2 rävar, en hade äckligt fryst blod som stack ut ur munnen. Den andra var också äcklig, faktiskt ännu äckligare, usch. Också höll jag i en hare, och en mård. Mården var söt. 

Jens hade tydligen tagit nåt bra kort på mården. Den fräste. Han snackade iaf om det inatt.

SYL


Varför?

Har varit ute och gått en mil typ. Gick broarna två varv. Behövde vara själv och rensa tankarna. Riktigt fint väder idag. Funderar på att gå ner i källaren och hämta upp solstolarna och sätta mig på taket en stund. Ska bara göra nåt att äta. Blir väl nudlar. Att man inte är less det än?

Mitt liv är lite jobbigt nu, eller väldigt jobbigt rättare sagt. Vet inte vad jag ska tro. Faan!


Duschen nu, jag känner mig riktigt äcklig. 


RSS 2.0