Hm

Igår jobbade jag på handlarn. Fick jobba med Ante:) Länge sen man snackade eller överhuvudtaget såg han! Också fick jag träffa syster! :)
Idag har jag varit på gymmet. In i duschen nu. Sen måste jag på handlarn, glömde min tröja där igår. Sen kl 3 ska jag på jobbet för lite avskedsfika. Sen börjar jag jobba kl 5. Kände inte för att jobba kväll. Eller jobba alls..

Idag for Jens till skogen och kommer inte hem förrän på söndag. gillas inte.
men men,,
nää nu ska jag skaffa mig en vän! hejrå

Semester i Göteborg

Ett tag sen, men iaf. har vait i Göteborg. den 7:e  kl 19.00 hoppade vi på tåget och började våran resa mot Gbg! Delade hytt med Heidi, Mika och en tant och en kille som varit på bmxläger. Gick rätt bra den resan! 
Kom fram kl 12 ungefär. Gick på stan en sväng, men vi var så trötta så vi for till Josse rätt tidigt. Utgång den kvällen. Skulle sova hos Josse men hon for hem lite tidigare än oss. Vi gick vidare till RioRio båten. men det var så jävla lång kö och vi båda var så trötta så vi for hem istället. Och påvägen hem i spårvagnen så råkade båda somna. men killen som körde kom och väckte oss. Och tur att han komme just då, för vi skulle av på nästa :) 
På söndagen blev det Universeum. Sen gick vi runt på olika pubar och såg fotboll. Thommy kom och hämtade oss och vi for hem till dom. Ungarna hade blivit så stora! Åt godis och såg på film. Sen blev det sängen. Sen upp tidigt och fara å lämna ungarna på dagis. Sen bussen in till stan. Liseberg hela den dagen. Började med uppskjutet, fyyyfaaaan! 
Synd att det jämt ska vara så sjukt mycket folk så man måste stå i kö i 45 min till en jävla karusell!
Hade tänkt se Lotta på Liseberg, men vi orkade inte vara kvar. For förbi ica och köpte lite chips sen hem :)
Tisdag blev det ett antal timmar på stan. sen middag på parken. Och sen några öl med Casper på Diamond Dogs. 
Onsdagen blev det lite mer shopping. Hem, vila och spela lite bordtennis. Som jag var riktigt duktig på :) Sen mat och mys vid vattnet. Gick och skulle se Magnus Betnér, men det var så jävla mycket folk så vi såg inget. 
Torsdagen blev riktigt slapp, låg hemma hos josse och såg på tv, sen tillbringades det några timmar på centralen tills tåget gick. Tyvärr så hade vi inte lika bra människor vi delade hytt med nu. 2 gammlingar som babblade hela tiden och 2 ungdomar som var kompisar, eller? Skumma iaf. och dom skulle gå och lägga sig kl 21. jätteroligt. Då hade vi ju heller inget val, var ju tvungen att gå och lägga sig. Jag låg och hostade och snorade hela natten. och kärringen snarkade HÖGT! vaknade vid 4, sen kunde inte jag sova nå mer. Så låg och löste massa korsord, nu är nästan hela tidningen löst!



Gbg

Igår komme vi fram till Göteborg. Gick på stan en sväng, sen drog vi hem till Josse. Gick ut på en promenad och såg lite nya vinklar, sen gick vi hem och käkade pizza. Drack nå öl. Folk kom och det blev spelande. Och Casper kom, han fanns tydligen, och verkade inte alls sådär jättekonstig som jag hade tänkt mig i mitt huvud. Drog ut, men vi var så slitna efter resan och allt så vi for hem tidigt. 

Nu ska vi fara på Universeum sen kommer Thommy och hämtar oss. Ska sova där inatt. 

Tjing

Hej svennekock, Hej pannbandet

Är så mätt! ätit massa choklad. suck

Jaasi, det här känns inte bra alls, jag har inte packat ett skit, typ! 
måste göra nåt åt det här nu

Varför är det en groda på toan?

Ska strax fara och jobba på grill´n. Kommer nog bli en rolig dag idag! Allt ska typ göras idag, och alla ska typ vara där. Och ingen fattar någonting. Men det löser sig! :) 

Imorgon drar jag och Jens till Göteborg. Tokpeppad! :)
Massor av saker jag måste hinna med innan vi drar..

Nu ska jag fixa lite musik på min nya mp3:)

RSS 2.0