SG! :)

Helgen har varit helt fantastisk! :) I lördags for vi till forsbacka och fiskade, grillade korv och slogs med myggen. Avslutade kvällen med sällskapsspel där jag och Tobbe, Team Poopie vann överlägset! :) 
Igår lunchade vi på båtmuseét i stackgrönnan, årets första räkmacka! :) Drog en shoppingrunda, tobbe köpte olika bollar för 1600 och jag en matta. For och lirade lite badminton. Sen kom den fjärde medlemmen André till skell, så vi möttes upp på max och lyxade på med en lyxshake innan vi drog vidare mot Kåge. Zimant kom, och allt var som det skulle igen:) Lirade fotboll och badminton och planerade vårat kollektiv ytterligare. Avslutade även denna kväll med sällskapsspel:) Men jag var tvungen att vika in årorna tidigare än alla andra eftersom jag hade jobb idag..

Tack för i helgen SG! Ni är underbara! :)


<3

Idag är det en vecka sedan vi kom hem från Thailand. Saknar livet där. 3 veckor gick alldeles för fort. Det brukar göra det tyvärr.. Jag saknar värmen, stranden, banana pancakes, riiiis! 

Men nu är det ju sommar hemma. Och jag älskar livet just nu! :) Igår hängde vi i Kåge hela kvällen. Häng med Jockes älskade familj, lirade lite fotboll sen drog vi ut med båten och fiskade! Älskar att han är hemma. Allt känns så jävla bra! Bara en sån grej att kunna slå hans nummer på telefonen och ringa, hur fantastisk är inte det? Snart ska vi dra dit igen. Förmodligen ska vi sova där så man utnyttjar timmarna man har med honom till fullo! :) På måndag är det goodbye igen, för denna gång! Kommer bli jobbigt..
Nu ska jag sluta sitta här. Tiden tickar! seeya

HEJ SVERIGE!

Då var man hemma då.. Jag saknar värmen! Jag vill tillbaka!


RSS 2.0