<3

Just nu är det ganska mycket drama. Förlorat en underbar kollega. Inte vilken som helst. Den bästa! :( Känns så jävla trist och ska bli spännande att se hur det här kommer funka! Saknar dig sus! <3

LEDIG!

Oj så skönt att va ledig idag! Fredde har just farit och jag ligger i soffan och myser under filten med en kopp kaffe. Om en stund kommer Denny hit och dricker kaffe sen ska vi ut och cacha! :) Sen får vi se vad dagen har att erbjuda! :) 

Precis som det ska va!

Nu ska jag gå och lägga mig! Imorgon åker jag, fredde, josse och jimmy till boliden och firar våran extrapappa Erik :) Hemmagjord palt står på menyn! :) 

JOHAN FALK!

Har sett alla Johan Falk nu, snälla snälla det får inte vara sista!! :( Haha, har dessutom fått Fredde att börja se dom nu, han som inte ville se dom, nu kan han inte få nog:)

Farsdag!

Idag är det pappas dag. Jag och Matilda for dit med en tårta och blommor. Såg solsidan och lyssnade på Kenneth & The Knutters nya album och försökte leta åt dom på facebook. Hur kul vore det inte att fara och se dom nån gång. Synd bara att dom typ aldrig spelar.. 
Nu ska jag slänga mig på soffan och se Johan Falk :)

IKEA

Hahahaha, igår blev det typ en jättespontan resa till IKEA! Dan hade nämligen slut värmeljus så vi tryckte in 4 fyllskallar och jag då i en bil och rullade mot Happis. Hinner bara innanför dörren innan vi har tappat bort varandra, lite konstigt ändå med tanke på att vi var där en lördagkväll och det var knappt nå folk. Kunde nästan betta pengar på att vi skulle bli utslängda på grund av skicket på grabbarna, men det gick hyffsat bra där inne än då! :) Möttes upp där inne i restaurangen för lite middag. Vi lämnade grabbarna där så dom fick sitta och dra i sig lite mer vin. Inte för att det behövdes direkt! Dan gick omkring och raggade på allt och alla och sjöng aik ramsor. Micke den dåren gick omkring (vinglade) med solbrillor och en ikeapåse fullproppad med mjukisdjur! Broccolin och räven blev storfavoriterna! Väl i kassan slutade hans gosedjursshopping på ynka 1500! Värt. Vi hade 2 saker vi skulle köpa. Dan skulle ha en liten byrå och värmeljus. Självklart glömmer vi byrån. Också skulle vi köpa en lampa till jöggz, som tur va kom vi ihåg den! På väg hem svajjade humöret lite grann för vissa. Stannade på en p-ficka för en snabb MMA fight, enda regeln! Inga regler! Jag fick slå till Micke 2 gånger för att han varit pain in the as sist jag skjutsade honom! Hann även med ett snabbt litet stopp i Luleå och hookade upp lite mer alkohol! Var väl tillbaka i skellefteå vid 22 tiden! Parkerade bilen och vi gick ut på Calles och tog en öl och betygsatte resan! :)

Soolstickan

Igår fyllde våran extramamma år så var där och åt tårta och snackade till det var dags att åka hem och sova. Nu har jag och Mimmi varit på gymmet, men vi var väldigt omotiverade båda två. Så vi tog ett roliagre alternativ och gick på stan istället:) Hon skulle hitta en bikini, det var då inte lätt kan jag säga. Är det ingen i skellefteå som badar på vintern? Men till slut fann vi en! :) 

Imorgon är en väldigt bra dag! Jocke kommer nämligen hem forever då! :) Helt underbart:)

I helgen var det egentligen tänkt att vi skulle åka till piteå och basta, grilla och dricka öl. Men nu var killen med bastun bortrest över helgen så vi får ta det en annan helg! Är ledig hela helgen, utan planer nu, känns ganska skönt ändå:) Blir förmodligen att ladda picnickorgen på lördag dag och ut och cacha! 
Men vi får som sagt se vad som händer och sker! :)

Jag är lycklig nu! :)

RSS 2.0