Kvällspromme!

Inge vin för min del ikväll. Blev Bonde söker fru, sen en kvällspromme med Adam! Nu önskar jag att jag hade ett badkar! Det hade varit gudomligt just nu! 
Ska krypa under mitt nytvättade täcke nu och se svensson svensson! Gonatt!

Fika med Denny

Denny har varit här idag, druckit upp mitt kaffe och ätit upp mina bullar! Vi gjorde även en insats idag och rengjorde akvariet. Så nu är det rent och fint, och pojkarna är såå glada:) Springer upp och ner på stenen som nå tok!

Om 45 min är tvätten klar, så nu åker jag iväg och handlar sen ska jag nog ha lite hemmapyssel hela kvällen. Om jag nu inte joinar brudarna och hänger med ut på några glas vin..

Känner lugnet!

Jag älskar att jag har börjat känna lugn och ro, jag har börjat läsa. jag har alltid haft lite problem med att läsa. Innan jag läst färdigt en sida har jag somnat, och måste läsa om allt sen. Men igår läste jag 2 kapitel, och det gick riktigt bra. Har som aldrig heller tagit mig tid att lägga mig och läsa. Känns som det finns viktigare saker att göra. Men känner att det är rätt skönt att lägga sig och läsa:) Hoppas det håller i sig ett tag! :) jag saknar verkligen min hängstol nu. Ge mig en ny! Då är du min idol resten av mitt liv! Den var fruktansvärt skön! Har letat efter dom, men dom finns ingenstans:( bara dom som ser ut som "stolar" ungefär, som sittdynor som hänger. En sån vill jag inte ha. Jag vill ha som en hängmatta fast mindre. Dom finns att beställa på nätet, men tyckte dom var lite för dyra där!:/

Dags för bakning

Jag är ju ett pucko. Jag hade tänkt baka lussebullar nu. Går och handlar. Men har läst fel i receptet och handlar 5 LITER mjölk, och det ska bara vara 5 DL!! Tyckte det verkade mycket mjölk, men funderade inte mer över det.. Jaja, får väl tokdricka mjölk nudå;)

Wedding!


Nu har jag tagit ledigt och anmält mig till Lars & Fridas Bröllop! :)


Det där jäkla bordet!

Jag hade typ glömt bort det där bordet! Det har tydligen förflyttats till vattentornet, och lappen är kvar! HAHA! Så jäkla roligt att det lever fortfarande:) Och folk fortfarande har roligt med det;)

Tandläkaren 07.10

Började dagen fint med en långsittning hos tandläkaren. Skulle lagas ett hål, prövade först utan bedövning men det gick inte så fick ta bedövning iaf. nu har jag ont i käkarna efter att legat och gapat ända tills nu, förmodligen kommer jag ha träningsverk efter att ha legat och spänt mig hela tiden också.
Toksmörjer läppsyl(?) nu, sjukt torra läppar man får..
Hungrig är jag också. Men känns inge roligt att äta när min mun är bedövad:/

Idag är det löning, gud ändå så efterlängtat. Jag vill bara bränna pengar nuuu! Ska sätta mig och kika på internet om jag kan klicka hem nå snyggt! :) 

Haha, Denny ringde nu! Han hade hoppats få väcka mig och höra min ljuva morgonstämma. Men icket, här svarade jag snabbt och glatt:) Han blev helt ställd och det första han frågade var om jag var full? Har varit vaken sen kl 6 och är ledig, nåt var galet tyckte han! ;)

Hejdå.

SG;)

Våran sundaygroup.blogg.se har helt dött ut:( För länge sen.. trist.
Det var en grymt rolig period i mitt liv. Har suttit och läst igenom hela nu och jag känner hur jäkla mycket jag tycker om dessa människor och är så glad att jag träffat dessa! Kärlek!<3

11-11-24

Nu har jag äntligen skickat iväg dom nya papperen till Jocke. Också ska jag ta och framkalla lite bilder till han. Men först måste jag till Tobb3 och ta massa kort från hans dator. Också måste jag gå igenom alla USA bilder och framkalla dom och göra ett fotoalbum. Sen har jag inte gjort klart midsommaralbumet upptäckte jag sist vi kollade igenom kort. Så det ska också fixas:)
Snart kommer det hit nå snubbar och kollar ventilationen typ, eller vad det nu var dom skulle göra, det var nån koll som inte var gjord än. 
Ska laga lite lunch nu, sen måste jag gå och köpa blomjord och plantera om lite blommor, har fått fruktansvärt gröna fingrar på sista tiden;)



Dom bästa!

Mina pojkar..

En snubbe hörde av sig nu och är intresserad av mina små pojkar. Nu känns det helt plötsligt hemskt att he bort dom!:/ Det är ju mina barn! Måste passa på att mysa med dom nu ifall han bestämmer sig för att han vill ha dom!

Sista avsnittet av Ensam mamma söker!

NEEEEEEEEEEEEEEJ JAG VILL INTE ATT DET SKA VARA SLUT!
JAG VILL SE MER! NUUUUUUUU!
SÅ FRUKTANSVÄRT MYSIGT PROGRAM!;)

11-11-21

Jag är ledig idag. Sovmorgon. Idag gör jag hemmafrusysslor. Håller på och tvättar och har nyss slängt in en sats med pepparkaksmuffins i ugnen! Tar ett break nu och dricker lite kaffe. 
Sedan ska jag pyssla ihop nå nya skivor till Josse. Folket, har ni nå tips på fräsch musik?

Sjukt lönsam kväll!

Startade dagen med lite brödbak på Ica, sen belv det mysmiddag med syster på Olearys! Sjukt mätta, men kunde ändå trycka ner lite fika hos Vonnsan&Lelle sen! :) Efter idol blev det ut på äventyr och cashade in 800 spänn, väärt!:) Avslutade kvällen hos Adam. Nu säger jag gonatt och laddar för en jobbdag imorrn! Sen får vi se om det blir en roadtrip till Piteå eller vad det nu väntas för äventyr! Ciao

Maxitrosa

Jag älskar faktiskt att handla, speciellt när man har roligt sällskap med sig! Och när man kommer från affären med en sleeve på armen! Har även inhandlat lite bakgrejer idag. Ska ställa mig och baka nån dag snart så det finns massa gott när det är dags för våran lilla julfest!:)

Nu drar jag på gymmet en sväng sen blir det onepiecemys i soffan till sons!

Julpysselkväll!

I lördags stod julpyssel på schemat! Bak, ängelbygge & glögg! :)






















Farsdag!

Efter jobbet drog jag och plockade upp Matilda också for vi till pappa där det bjöds på middag & tårta! Nästa stopp var hos Majsan & Lars för ännu mera fika. Skulle egentligen bara in en stund, för att jag skulle iväg och träna hade jag tänkt. Men tiden gick och jag blev trött. Så jag skjutsade hem våran nya extrapappa, sen begav jag mig hemåt. Jag orkar inte göra nåt mer nu. Nu går jag och lägger mig! hejrå

IDAG ÄR DET 11-11-11 ! :)

EN ALLDELES SPECIELL DAG!;) <3

PAUS

Har fått upp granen nu och satt dit ljusen! :) Myyys!
Men alltså den här snösprayen, varför finns den inte någonstans?! har rännt runt stan nu efter den där sprayen, men den finns inte. Är jag för tidigt ute eller? :O

Tar iaf en paus i julpyntandet nu och slår mig ner i soffan med min nya tidning och en kopp te!
Sen är det Bonde söker fru kl 8. Efter det fortsätter jag pyntandet!:) Ciao

Sådärja!

Då var jag igång! :) har planterat massa blommor, bytt lite lampor och smågrejsat. en snabbsväng på gymmet nurå sen ner i källaren och hämta upp julpyntet och granen! Nu ska ni veta, nu är min julstämning snart på topp! :) 
Eftersom det inte finns nån snö ute än så ska jag fixa det själv. Ut och handla spraysnö och gå lös! På lördag blir det nog rejäl julstämning. Pepparkakebak och glöggmys! :) Måste börja inhandla alla julklappar snart också så det är gjort innan alla blir som galna. 

TEODOR!



IDAG HAR MIN SKÖLDPADDA NAMNSDAG! GRATTIS TEODOR!:)
PUSS PÅRE!


8/11

Adam ringde nu och hade jättebra nyheter! :)
Blev jätteglad nu! :) 

Snart är det dags för den där jäkla rättegången också.
Suck. Det här känns inte bra.


Helvete vilken depp-period jag haft. Det är inte ens vinter än och jag är så less på att det är kallt nu. Det är tammefan mörkt HELA tiden. Jag har ingen ork till nånting. Allt känns jobbigt och tråkigt. Jag vill ha sol & värme NU! SNÄLLA! 




Också saknar jag denna pingla tokmycket!
Jag längtar efter att ligga på en filt och dricka vin med henne!



FAST mest av allt vill jag göra om denna kvällen med bruttan!
OJOJ så taggad jag är på en repris!



..eller jag vill göra om hela den helgen! :)

24seven

Nää nu ska jag ta och göra ett ryck på gymmet! Trivs verkligen på gymmet nu! :)
Så det här känns toppen! :)

Idag fyller min extramami år! Så ikväll ska vi dit och fira :) 





Saknar dig! Saknar våra äventyr!


7/11

Santa har nyss varit här och ätit och druckit kaffe:)
Så synd att vi aldrig hinner ses! Dröjer flera månader mellan gångerna! :/
Men nu kunde vi äntligen styra in ett möte!



Tomten jag vill ha en riktig jul!

Nuu jäklar ska här julpysslas! Har varit på stan med sistah och köpt finfina saker:)
Ska börja julpynta om ca 1 vecka hade jag tänkt så då blir det pysselkväll!
Jäklar så mysigt:)

Jaasi, denna julen. Undrar vad som kommer hända, vars man kommer vara, om man ens är i sverige? Om jag får som jag vill så kommer jag ha den bästa julaftonen <3 

Nu ska jag dra och hämta min kostym inför morgondagen!
Middag hos Zimant, sen blire maskerad för hela slanten! Yeey

Nu kör vi på det tredje!

Jag har ägnat alldeles för lite tid åt mina små barn på senare tid. Idag måste jag ta upp dom så dom får busa av sig och springa omkring ett tag. Haha, Teodor ligger och steker på sin sten just nu! :)

RSS 2.0