"Hey mami, is the busdriver on the bus?"

Jag har just sett Dear John för elfte gången typ. Och grinar lika mycket varenda gång. Det ligger nu ett berg med näsdukar här nedanför. Åh herregud.


Sitter och väntar på bilderna sen i lördgas. Nils sa att han skulle lägga ut bilderna ikväll, men än har jag inte sett till dom:/ Haha hoppas man inte såg rykens ut på alla..
Nu ska jag ta och klämma ut det sista ur tandkrämstuben sen blir det att försöka sova. 


Bjuder på en bild från Hollywood Blvd, "Walk of fame"


Hej igen sverige

Har nu kommit hem från USA. Har varit en helt fantastisk upplevelse det här. Grymt, är det enda jag kan säga!:) kom hem 22.30 på onsdagkväll. Jocke kom och hämta mig på falmark:) Hem och försöka sova, gick väl inte alltför bra, för mig var ju klockan typ 1 på dagen. Nu var man tillbaka till det riktiga livet & vardagen. Upp 06.00 och iväg och jobba. suck. Efter jobbet for jag och massa grabbar och spelade kubb, sen blev det chips å dipp hos Jocke. sen fick jag äntligen gå och sova:) På lördagen fyllde jag år:) Styrde upp middag i stackgrönnan, och sen kubb å spel. Men det blev tyvärr lite för mycket vin för mig för jag minns inget efter middagen. Tack för alla fina presenter <3 På söndagmorgon när jag vaknade fattade jag ingenting? Visste inte vad som hänt eller vars jag var. Vi steg upp 05.30, blandade några groggar så man piggnade till igen. Sen kom Tumtum & Dizel och hämtade mig, vi for och käkade hotellfrukost sen for vi till lekparken så Dizel skulle få leka av sig. Men istället blev det Johan, haha. Kl 16.00 kom familjen och vi firade min födelsedag + morsdag. Och dom fick se alla 1000 bilder från L.A, Vegas & Grand Canyon.
Igår var det filmkväll hemma hos Tobb3. Men Joel & Matte bara gnällde. Och jag sov.
Idag vaknade jag 14.30 :O Det var riktigt länge sen jag sov så här länge. Hela dan är ju förstörd. Steg upp direkt iaf, åt äggmackor, Rickard kom och hämtade mig och vi for och köpte en soffa. Och jag köpte mig en till OnePiece:) Nu ska jag gå över till Jocke. 
Återkommer med uppdatering från USAresan och en massa bilder:)

ALLTSÅ, KAN MAN VARA MER TAGGAD?!:)

OCH när jag kommer hem kommer den här lilla skitungen också hem nästan;)




SAKNAR DIG!

Allt med?

Idag när jag fick mitt sms; "Du kan nu checka in på Flight nr..." pirrade det till rejält!:)

Vi fick jackor på jobbet idag:) Riktigt fina:) Pappa kom i samma veva, och blev jätteavundsjuk och ville också ha en. För att jag visste inte vad en häst var för nåt. Häst är väl en frukt? :O

Nu checkar jag väskan för femtioelfte gången. Äsch så länge man har dom 3 P:na så äre lugnt. 
Sitter samtidigt och sörplar på ett glas vin för att lugna nerverna. Ska väl bege mig till Jocke strax så jag hinner säga hejdå till lilla Isolde innan hon lägger sig.


16.30 STÄMPLAT UT!

JAAAAAA! :) Sista dagen arbetad! NU ÄR DET SEMESTER!!:)

Hollywood Hills

Josse skickade ett sms imorse, nu har hon påbörjat sin resa. Nu är det fan nära. Ska jag börja fatta det än? Hahaha. Gosh! Jag sitter och kontrollcheckar min resväska. Går sådär:/ 
Har mycket jag ska hinna med idag. Tur man är ledig! Ska hinna träffa så många som möjligt och kramas:)
Nu har jag slängt i tvätten. Ska bränna nån skiva så vi har bilmusik längs vägarna i Kalifooooornien! Sen äre Apoteket, Tobbe, Josse, Santa, Joana, Viktoria&Matilda och sen Alexander;) Hinna städa så allt är färdigt på fredag, för då blire bara mys! :) Och lugna resnerverna! 
Hörs sen, kyss

SG, dom bästa<3

I lördags drog jag, Tobbe & Matte till Umeå till våra kära vänner Jocke, André, Malou & Simon! Mysfest vid elden. Sen hamnade vi helt plötsligt på en fest ute nånstans på ett ställe med konstigt namn. Det fanns en bar och en badtunna och fin utsikt. Lovely! jag vägrade sluta bada. men klockan 8 på morgonen var vi tvungna att ge upp och gå och lägga oss. 
När vi vaknar och klättrar ner från loftet ligger en Henke på soffan. Han vaknar och frågar hur vi tog oss dit? Puckot trodde att han var hemma. Sen drar han världens sämsta skämt. Ägaren/Bartendern styr upp käk och några drinkar. Vi letar åt alla våra kläder som var utspridda överallt. Sen kommer stefan och hämtar oss och vi styr mot stan där det är demonstration. Efter tacobuffe och helium sätter vi oss vid älven och äter en mjukglass. Sen tar vi bussen tillbaka till firman och slappar lite ute i solen:)

Tyvärr så pallade inte min kropp med trycket och jag har nu åkt på en förkylning. Men jag knaprar piller så det är nog bra imorrn, förhoppningsvis;)



RSS 2.0