Hej, längesen!

Riktigt längesen man kikade in här. Det är full rulle fortfarande. Hinner knappt ta hand om mig själv.
Men roligt har jag! :) Imorgon kommer Jocke & André hem till skell:) Blir förmodligen myskväll med grabbarna, sällskapsspel och en jäkla massa dippar antar jag!:P


Alltså kan knappt tro att det sant, det går liksom inte att fatta riktigt. Om en månad så åker jag till Californien! Hur coolt är inte det? :) L.A, fota Hollywoodskylten, gå längs rodeo drive, fota stjärnorna, grand canyon, spela bort pengar i Vegas, å massa annat häftigt. Ska köra bil genom 3 delstater! Åh herregud, jag längtar så in i bomben! Jag har fan resfeber nu! GOSH! :) 

Kort uppdate. Hörs sen!;)


Rehab

Alltså grym föräldrafest vi hade igår alltså! haha, jag hade 3,55 i promille! 


Jocke har klippt sig 3 gånger denna helg. Nu är det slut hår! Nu är det borta! Och nu har han en tatuering i huvudet!

Jag älskar att vi kommer till Anton, ca 11 på lördagmorgon. Frågar om han ska ha en öl. Svaret är nej. Han dricker vin. Hahha alltså älska killen! Sitter själv hemma en lördagmorgon och har svept i sig en vinare och sett lyxfällan!

Jag älskar att vi far på söder idag och ska tanka. Tobbe stannar just utanför shell. Stirrar, och frågar mig om jag ser nån bensinpump? Eeeh ja, du tittar på dom nu! Det finns massor här! Alltså vad hände? haha. Sen så snor gubbjäveln pumpen för han! :)

Jag älskar att jag är tillsammans med Alexander! Men känner vi likadant?

Chillar i stackgrönnan hos mamma veronica och pappa mats

Det här är myyyys! Bakade scones imorse förresten till mina extraföräldrar. vi rockade fett igår. nu är vi en enda stor familj allihopa och det känns awesome. Sjuk helg, sjuk är det rätta ordet, sjukt rolig. Minnesluckor sen morgonen, är det bra? Vi grillade korv inatt. Jocke vann, han vaknade upp med matte. Matte är ihop med min syster, och jocke med den andra, och jag är tillsammans med alle. rockade godisskål och dator på stan. bjöd alla på pulkåkning. hade svensexa. gled bil. hälsade på olika folk. äh jag orkar inte berätta allt vi gjort för det kommer jag ändå inte ihåg.

Nu är det igång! :)

Igår va vi duktiga, tammetusiken! Och tack så jättemycket för hjälpen Joana & Giga, guld värda! :)
nu är det bara vänta och vänta...



Full frys!

Sitter och sörplar en lättöl och väntar på att tobbe ska komma ut ur duschen. Idag har jag jobbat, varit ute och gått en promenad och varit på stan och fixat lite grejer. Snart blir det middag hos Joana:)
Sen till stackgrönnan till mamma Veronica & pappa Mats:)


Najs

Kom just upp ur badet. Shit va härligt! Nu kommer snart min sambo hem. Då blir det hemmagjorda köttbullar & stuvade makaroner! josse kommer även på middagsbesök:) Sen kommer Viktoria och hämtar oss och vi ska ge Doris p-piller. Efter det blir det en prommis! Sen stackgrönnan! :)


GIGABYTE!

Har varit på födelsedagskalas! :) Gigabyte skulle firas, gjorde tappra försök med tårtan, som till slut blev en hit. Men Giga slängde biten på golvet. Sen slog folkölen till och tröjor åkte av, kalsongerna spelade, men det blev inget friande. Nu tackar jag för mig ikväll! Natti

RSS 2.0