Tidig kväll..

Vi styrde upp en goood blåbärspaj med massa vaniljsås hos Nisse. Ola & Frida joinade också. Såg nån konstig film UTAN text. Alla dog i soffan, nu har jag äntligen pallrat mig hem. Ska bli skönt att sova nu! Förbannat trött och har ont under ena foten..
Gonatt.



Glad Nisse?

Promme

For ut och gick en promme efter jobbet. Sen blev det en prommis till med Henke och Jimmy. Men det slutade med att vi gick och köpte bullar och gick hem till Nisse och drack kaffe! Sen satt vi där i typ 2 timmar och funderade på vad vi skulle hitta på. Sjukt många ideér men inte kunde vi enas inte. Nu blire mat sen ska vi fortsätta brainstorma förslag. Kommer förmodligen sluta med skridskor eller film tror jag. Blir nog inge Idre ikväll.. jaja, det blir nog bra hur som helst:)

Äventyr sökes


Imorgon är jag ledig från kl 12. Ring om ni har nå äventyr på gång!



Tisdagsträning

Dags att dra på sig täckbrallorna och göra sig i ordning. Ska strax iväg och lira hockey. Och laddar upp med lite michel telo. Imorgon slutar jag tidigt, hoppas då för guds skull att det är fint väder då. missar alla fina dagar:( Imorgon är det även skottdagen. Enda dagen som tjejerna får fria! Ska man kanske slå till?



27/2


Har varit ledig idag. Inte gjort särskilt mycket, rätt skönt.
På min prommis idag hittade jag en countrygoing på min mp3.
Randy Travis - Three wooden crosses

Drar mig för att göra läxan jag fått! ..ännu en gång.
Lovade att jag skulle göra den igår. men sket i det, och lovade att jag skulle göra den idag. Men vafaaan, jag orkar inte:/ Men efter familjen annorlunda så kanske jag ska ta tag i den?

Har just tvättat mitt hår. Undrar om jag någonsin kommer kunna reda ut denna tjorv. Hela håret sitter typ ihop:/ man skulle kunna förväxla det med en enda stor dreadlock. Förövrigt så skulle dreads passa mig utmärkt. aldrig behöva tvätta håret, sweet. 



Haha, det ser verkligen ut som att Adam fått sig en smäll :O



Snäll?

"Ska jag komma med kycklingsoppa?"
"Nej det är lugnt jag har ätit."
"Bra, för jag hade ändå inte tid, ser hockey!"



Känner mig inte på topp idag..



Dom här är mina vänner idag




Hej semlan!

Fettisdag är nu snart över. Jag har slavat i bageriet idag. Gjort enormt mycket semlor. Men det har gått bra:) Jag, Emma & Janne hjälptes åt:) Och jag är en bagarmössa rikare!;)

Efter jobbet bjöd Vonnsan & Lelle på surströmming!
Sjukt gott och enormt efterlängtat! Detta måste vi göra om snart igen! :)

Imorgon har jag sovmorgon, gud ändå så skönt! 
Hejrå.



Måndag..

Imorgon blire att baka semlor i sinne! Ojojoj! Kommer vara såååå less! Men efter jobbet bjuder Vonnsan & Lelle på surströmming! Shit va jag längtar! :) Grabbarna ska lira hockey på onsdag, och jag vill också, men tyvärr så jobbar jag kväll. Får väl fara förbi med varm choklad när jag slutat jobba. Nu ska jag lägga mig och viiiil! Seeya

GRYYYYYTAN!

Klockan 7 på lördagmorgon ringer Jon och väcker mig, han har just kommit ut ur fyllecellen. Jag far och tränar, men inte får man vara ifred då inte. Nejnej. Unn ringer, hon är på morö backe och måste hem. Jon ringer. Unn ringer. Jon ringer. Så det var bara att fara från gymmet, åååh. Jon har sin hemnyckel i bastuträsk så var tvungen att skjutsa dit han. For förbi kvantum och styrde upp lite folkisar och en kyl. Sen påbörjade vi äventyret. Han lovade att jag skulle vara hemma kl 2. för jag hade massa saker att göra innan min personalfest. Men inte blev det så inte. Men vi hade en riktigt trevlig roadtrip:) jag hade jättesvårt för att svänga vänster, vi tog en ny väg och höll inte på att hitta till Bobby, tur att vi fick guidning efter vägen av en ölsugen kille. 
Blev lite stressigt när jag kom hem, men jag hann:) Middag & hockey på Olles stod på schemat. Vi gjorde en illegal spelning, och JAG VANN! :) grattis till mig! 
Efter en rättvis lottdragning vars vi skulle så drog vi på Calles. Styrde upp efterfest hos Hanky med tvspel, jag var Karin. Sen liftade jag hem med plogbilen, kung! :) Vilken härlig gubbe, min nya bff! :)


Busbarn!

Har varit och hälsat på Emelie idag. Där var det fullt ös:) Haha, Thea var besviken att det var jag som kom. Hahaha:) Det var 2 år sen vi träffades sist typ, shit va tiden går fort. Så nu fick man äntligen träffa tillökningen i familjen, lilla söta Nellie! :) 


Hockey igen!

Blev hockeylir idag med:) Guud så kul det är:)
Sen avslutade vi med varm choklad och delliboll:)

Har även haft mami & Biggan här på middag:)
Väldigt najs:)

Imorgon blire ladan med pappa och matilda och heja fram frölunda?:)


svensson svensson <3
natti.




Hockeylir!

Trevlig kväll med lite hockeylir med Tobbe, Matilda, Mackan, Viktoria, Emil, Johan, Anton, Frida och dom som jag ej vet namnet på:) Saknade dock den varma chokladen! tack för lånet av klubban Erik:) Familjen annorlunda nu på play sen soooova! Jobb imorrn! Seeya

Varför är jag så trött?

Jag funderar på att sova bort hela dagen..

Dagboken

Under våran lilla weekendresa så hann vi skriva lite resdagbok. Har nu läst igenom den och nog låter det som att vi haft skoj nog! :) Visste ni förresten att pineapple betyder granatäpple? 
"Bete er förfan säger jag bara! Varannan vatten sa mamma!"
"Denise tänker på en privat biostund, helst en film med Leonardo Dicapriå!"
"14 timmars supning och fortfarande roligt. Dan spydde över lite kiss. Unn saknar sin katt. fredde har somnat i duschen. Jenny tar modellbilder med rävmössan och Sandra skrattar så gott."
"MUTS LULE!"
"Jag sitter och dricker öl och lyssnar på dansband medan alla sover, och jag känner att livet börjar ordna upp sig! Funderar på hur jag ska få upp grannarna på frukost. Drick öl era töntar och sluta sova!"
"Denise har snott 3 gafflar!"


Snart åker vi igen! Och nu får vi tillökning med några! Jag längtar!
GE MIG EN BREEEEEEEEEZER!:)

Kryssningens 10 budord!

1. Du skall aldrig vara nykter
2. Gå aldrig iland, för det finns inge att se
3. Sov inte i din egen hytt
4. Ät inte frukost
5. Sov itne överhuvudtaget
6. Drick upp alla andras öl först
7. Om du ska kissa, använd pottan
8. Försök att inte spendera en enda krona, lev på alla andra!
9. Ta alltid minst ett backup glas på buffén
10. INGA SHOTS!

Hemma igen!

Har varit en fantastiskt rolig resa med träningsvärk utav dess like av alla skratt och en och annan sång. Jag, Fredde, Unn, Jenny, Dan och Dennis rockade båtfan i helgen. Men Fredde fick inte nog och bokade en ny biljett direkt vi hoppade av. Vi andra hade några hjärnceller kvar att tänka med så vi tog vårt förnuft och vinkade av Fredde på frihamnen och åkte hem. Hahahaha, dåre. Nu ska jag sova! 
Vettefan om vi ska skita i att lägga ut nå bilder? Jo.



måndag, tisdag, onsdag, torsdag....FREDAG, LÖRDAG, SÖNDAG!




14 timmar kvar

Snart åker viiiiii! :)
Allt är packat och klart nu! Ska dra iväg och jobba nu ett tag sen blire fort hem och försöka sova några timmar!


Har varit hos doktorn idag och tagit prover. Hoppas det inte är farligt, jag vill leeva!

Hahaha, fotografen från bröllopet ringde idag och ville plåta mig. Hahah, kuuul:)


Nää, på med Icakostymen nu!
Heejrå.

..ännu mera semlor!

Tommy hjälpte till med semlorna idag med:) Hade kortdag idag, slutade 12. efter jobbet råkade jag slumra till lite i soffan. Var inte direkt meningen, men Matilda ringde och väckte mig;) Har varit på stan och fikat med henne nu och köpt lite smågrejs, bra att ha saker. Funderar på att gå och handla nu och styra upp en korvstroganoff. Skulle sitta fint.

RSS 2.0