Duktig

Idag har jag bara varit hemma och stökat. Har putsat fönstrena, eller det blev bara ett, orkade inte ta dom andra. Sen har jag dammsugit å sånt :) Hittade även Josses nycklar i röran! :)

Igår var vi i Boliden och tränade ungarna. Och mamma kan inte sluta skryta upp Jens och Palle. Guud vad hon älskar dom! Men jag får väl hålla med om att dom är duktiga :)

I helgen blir det jobb. Och på måndag åker jag till Göteborg! Ska bli skönt att få komma bort ett tag! Och såklart få träffa Josse :) Måste boka biljett snart, blir ju fan bara dyrare och dyrare! hmm.

Jajustja, vi fick ju våra leksaker i tisdags. Besviken jag blev. Skiten fungerade ju inte! Irriterande! Men jag ska iaf få en ny snart!  Men det lär väl ta några veckor. Allting verkar gå åt helvete, datorn pajjade och lär väl inte få tillbaka den på evigheter. Och skorna jag lämnade in skulle ta en vecka. Vad håller alla på med? Kan dom inte bara skynda sig!

Nu ska jag städa toan hade jag tänkt.

Tjingeling

Vaken

Vaknade för ett tag sen, kan inte somna om. Men som tur var Lisette ute på msn så jag har nån att prata med! :)
Idag hade jag tänkt vara lite duktig och städa och diska. Ska träffa Simone på stan när hon slutat skolan. Sen måste jag gå och laga mina skor. Köpa lite hudkräm å kanske lite annat också :) Har inte shoppat på jättelänge!
Sen ikväll ska jag träffa Rebecca! Dricka lite öl och snacka skit :)

Nu vill jag att Jens ska vakna. Har så tråkigt! 
Men jag vågar inte väcka han än. Då får jag bara en utskällning.

Ska kolla lite lägenheter nu!



Irri

Jobbat idag, höll på att bli tokig. Men varje gång jag blev irriterad så tänkte jag att snart ska jag dra, snart ska jag dra. Så då blev det bättre! :) Jag uthärdade kvällen.
Nu ska vi bara hinna planera in alla pfester som är kvar. Vi har kvar pyjamaspartyt hos Josse, det längtar jag till! Massa mys och kanske lite kuddkrig :P Sen ska vi till Joana och Emma också. Men Emma måste fixa en ny soffa. Annars kan vi inte komma! Haha

Biggan är i Gävle nu! Känns som hon varit borta i evigheter! Saknar dig sistah! ;) Och när hon kommer hem så åker jag ner till Göteborg å ska söka lite jobb å sådär. Vi hinner ju aldrig träffas! :(

Jens och Palle var och tränade Kims lag idag. Och mamma tyckte dom var skitduktiga! blablabla.. 
Nästa vecka ska jag tammetusan dit! Och ENSAM! ..men det tyckte inte mamma!


Nu ska jag gå och duscha, ska tom tvätta håret! Känner att det är dags nu! Sen ska jag vänta på att fyllot ska ha hämtning. 

Puss!

:)

Nu är det sagt. Nu drar vi! :)



Nu ska jag gå upp och städa lite sen ska jag väcka Jens! 


Lycklig.

Allt känns riktigt bra nu :)


På fredag ska vi på middag hos mamma. Fläskfilé, mums! :) Sen får vi se vad som händer. Och på lördag blir det personalfest. Synd att inte Lars kunde komma. Men det kommer bli rätt ball ändå tror jag :)

Snart måste vi ha ett möte.



Faan, det kliar.

Badat

Ikväll har jag badat. Jätteskönt! :)
Också fick jag en "båt" att leka med!


Äsch, jag orkar inte. Ska gå och lägga mig nu. Lite tomt här bara :(

RSS 2.0