Grävling

Vad hände där riktigt? :)

Imorgon far vi till Malå :) Fan va skoj vi ska ha! :)
Måste bara hitta en pulka ;)



Kan ni inte ringa? Vi väntar..

Demo


Saknar dig Demo



Breve, det heter ju Bregott

Nu har man festat i 4 dagar.


 

Julafton, hemma i Boliden.



 

Juldan, i Boliden, på Vienna.
Jag och Josse sjöng massor. Lage förlorade en hundring på mig :)
Efterfest. Borre slängde Jon över altanen. Där låg han fast under skaren. Hahahah, fy fan va roligt det var. Kunde inte slita upp han från där vi stod. Så Tommy var tvungen plumsa fram till han och dra upp han.
For och köpte massa pizza. For förbi med dom hos Ådén. Jon kommer ut haltandes. Då har han typ stukat nånting sen han flög över räcket dan före. Hahah! Beger oss till staan. Började ta drinken. Fest hemma hos oss. Jag, Josse, Josse, Unn och Jens körde Ryska posten, Jens hade aldrig hört talas om det. Vem har inte det?

Dagen efter
..blev det pizza. Josse drog på lan. Jag. Josse och Unn satt kvar hemma hos oss och var tysta. For till Ea och Thomas en sväng. Men vi tyckte det var så tråkig fest så vi drog till Jens & Jocke istället. Men det var nog vi som var dom  tråkiga. För vi var inte på G. Slitna som faan. Sen vart det Calles & Olles.
Frasses, sen efterfest hos Thomas. Och nu kommer det absolut roligaste under hela kvällen. Så sjuuukt roligt, fy fan! Vi kunde inte sluta skratta. Jag och Adam står ute där nere. Finns ett fönster där så man ser trappen. Där kommer Ea flygandes ner in i fönstret och landar på golvet där nere i fosterställning och inte kan röra på sig för att han har så ont, också hade han borta sin socka. Vi skrattade och skrattade. Och det roligaste var, någon säger, kom och titta på det här. Titta till höger. Går in och kollar, där på väggen hänger Eas sock på gardinstången, på nån spik. Hur fan lyckas man få upp den dit? :) Han måste ju ha varit jävligt vig iaf! :)


Men vad hände här?


Julafton

Alltså det här var absolut den roligaste julafton jag har varit med om! :)

Jag och Josse satt hemma, byggde lite puzzel med mamma och erik. Klockan var halv 9 och vi blev så uttråkade. Kom då på den superduperbra idén att vi skulle klä ut oss till tomtar och gå runt till folk :)
Letade åt nå kläder och tomtemasker, tog med oss nå öl, sen bar det av på sparken. (eller vi kallade det våran släde)

Målet var Unn. Men vi tänkte vi tar några stopp på vägen.
Så vi for först till Rebecca. Hon blev rädd och sprang in i rummet och hämtade Cilla & Johan direkt. Men efter ett tag råkade jag avslöja mig. Fick lite bärs, så där blev vi kvar ett tag.
Nästa stopp blev hos Jonas Lindberg. Där fick vi också öl. Men där avslöjade vi oss aldrig. Men när vi for därifrån skickade Jonas meddelande till mig och dom hade förstått att det var vi.
Sen bar det av till Unn, och hon blev ändå räddast av alla! Hon grinade och grinade. Så till slut var vi ju tvungna att ta av oss maskerna. Där vi vi drink. 
Sen till Morgan. Där blev det whiskey. Markus tyckte vi skulle komma nästa år också, han tyckte det var jätteroligt.
Sen Petter Widmark, whiskey där också. Men tyvärr fanns inget sugrör så då tar man vad man har. En spruta, en såndär man ger medicin till barn med. Så vi drack whiskey genom en spruta :) Hos Petter hade vi nog roligast, dom kunde inte lista ut vilka vi var så Josse började med charader och visade att dom hade gått i samma klass. Maja tog fram skolkatalogen, och började gissa :)
Sen Johnny Hedlund. Hans pappa var tomte hos oss, så nu skulle vi ge igen! Men dom hade tyvärr gått och lagt sig.
Sen Elin & Adam Rundström. Där for vi springande därifrån. Dom skulle slita av oss maskerna.
Sen for vi tillbaka till Jonas Lindberg en gång till. Då blev det drinken igen.

När vi for hem så var man ju riktigt kalas! Rebeccas pappa hade sett oss när vi var på väg hem. 2 fulla tomtar på en spark. Men kul hade vi! :) Hysteriskt roligt :)

Sibyllianer

Ska på stan snart och fixa alla julklappar! Vet vad vi ska köpa så det kommer nog gå fort :)



Sandrotchska


Buggelibugg

Jag har fått mig en danspartner, Jens! :) Så himla roligt det ska bli!


Josse, kom hem! Det är ensamt här. Sitter och lyssnar på julmusik, pratar med Jennifer på msn. Borde gå och lägga mig egentligen. Imorgonbitti kommer mamma hit.

Köpte en ny mobil idag! Lite sådär impuls. Jättefin!


Nää nu ger jag mig! Natti

Danspartner sökes

Vi har kommit på att vi ska börja bugga, så om du är intresserad av att bli min danspartner så hör av dig :P


Stockholm

Jag och Josse spenderade förra helgen i Stockholm! :)
Fredag, shoppade hela dagen. Efter några timmar blev vi törstiga och tänkte sätta oss på Kickis och ta en öl. Men då hade stället lagt ner. Det var synd, riktigt bra ställe :) Men då satte vi oss på nån annan restaurang.
Shoppade ännu mer, sen hem, duscha och göra sig snygg. Sen for vi på K-15, träffade 2 killar. Vi blev bjudna på releasefest i spånga. Fick även BjörnBorg pannband som jag använt flitigt. Var även en kille som stannade till på stan tittade på mig och sa högt. " Fy fan vilken häftig tjej!" :)


 



Senare under kvällen kom Anton, vi drog på nån pub. Sen for vi hem till några av hans kompisar. Skrev våra autografer sen blev det donken! Hemvägen blev jävligt lång, för att Anton ville ta en kvällspromenad och jag tappade min ena klack!

Steg upp tidigt på lördagen och shoppade hela dagen. Men fy fan vilken hysteri, alla var verkligen på stan. Till slut fick vi nog och for hem. Åt lite morötter.


 



När Anton kom hem från hockeyn så for vi ut och käkade på Fridays.



Sen for Anton på nån fest, och vi drog på Söder och träffade Kjetil. Men det gick åt helvete för oss! Josse var för full för att komma in på Kellys. Tog taxi till nån krog på sveavägen. Men där kom hon heller inte in! For in till centralen. Josse sprang på toa och jag och Kjetil gick in på ett hotell och tog en öl. Sen när Josse skulle gå in, så gick det inte. Vi satt kvar och snackade och Josse väntade på donken.

Tog ett varv på stan på söndagen, hem duscha. Sen for vi ut och käkade på Pizza hut. Jag och Josse tänkte gå lite på skyltsöndagen, men det var stängt? Kanske det som är tanken? Vi gick en sväng sen åkte vi hem.
Men på vägen hem var vi lite busiga. 

   
Rökförbud, också höll vi hand där det var förbjudet :)

    

Sandra i sandlådan :)

 

Eftersom skyltsöndan var stängd så fick vi ordna vår egen :)

RSS 2.0